Σχετικά Με Εμάς

Τα προγράμματα λειτουργούν σε έναν από τους πλέον πιο σύγχρονους, προδιαγραφόμενους εκπαιδευτικούς χώρους κολύμβησης στη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, με πολλή αγάπη και σεβασμό και είναι ειδικά διαμορφωμένος για βρέφη, νήπια και παιδιά με έμφαση στην ασφάλεια, την υγιεινή και την εξειδίκευση του προσωπικού.

  Το κολυμβητήριο βρίσκεται στη Νέα Πόλιτεία Ευόσμου, παράπλευρα του περιφερειακού από την άνωθεν πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει μια και μοναδική πισίνα με διαστάσεις 8,5Χ4,5 μέτρα, κατασκευασμένη με πολλή φαντασία, τόσο για τη δημιουργία όμορφων εμπειριών όσο για την ασφαλή και άνετη εξυπηρέτηση όλων των ηλικιών.

  Όσο αναφορά τη πισίνα μας, το νερό είναι συνεχώς θερμενόμενο και διατηρεί την ενδεδειγμένη και καταλληλότερη θερμοκρασία ( 30℃-32℃ ) καθ’όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Η απολύμανσή του γίνεται αποκελιστικά με όζον και UVC. Επιπλέον, οι βοηθητικοί χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι και σχεδιασμένοι για την ασφάλεια, την άνεση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση καθώς επίσης διατίθενται και είδη τροφίμων και ροφημάτων στον χώρο του καφέ, ο οποίος έχει ορατότητα στην πισίνα, χώρος παιχνιδιού, Wi-Fi και εξωτερικό πάρκινγκ. Τέλος, υπάρχουν διαθέσιμα κολυμβητικά είδη τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε.

  Ο χώρος καφέ όπως προαναφέρθηκε, έχει ορατότητα στην πισίνα και ο κάθε γονέας μπορεί να απολαύσει το προιόν της επιλογής του, παρακολουθώντας το μάθημα του παιδιού του, αλλά και ο καθένας που θέλει λίγες στιγμές χαλάρωσης σ’έναν ήσυχο, άνετο και καθαρό χώρο.

 

 

Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας απαρτίζεται από πτυχιούχους του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Και Αθλητισμού, με μεταπτυχιακές σπουδές, με εξειδίκευση στη βρεφική κολύμβηση από παγκόσμιους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, κατόχους πτυχίου Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών με τριετή ανανέωση και μεγάλη εργασιακή εμπειρία στη βρεφική, νηπιακή και παιδική κολύμβηση. Φιλοσοφία μας είναι να μάθουμε να κολυμπάμε με ασφάλεια μέσα από το παιχνίδι.

Τα τμήματα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης είναι ολιγομελή ( 6 ατόμων η ζευγαριών όταν πρόκειται για παιδάκια κάτω των 4 ετών που συνοδεύονται από τον γονέα τους) και είναι χωρισμένα ηλικιακά ανά μήνες με την εκπαιδεύτρια να βρίσκεται πάντοτε μέσα στο νερό μαζί τους. Η διάρκεια του μαθήματος είναι μισή ώρα για τα παιδάκια έως 4 ετών και 45΄για τα μεγαλύτερα παιδάκια 4 έως 12 ετών. Η ενδεδειγμένη συχνότητα συμμετοχής είναι μια φορά την ενδομάδα καθώς έχει αποδειχθεί μέσω ερευνών ότι είναι ειδανικότερη για τις ηλικίες αυτές.

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να γίνετε μέλος της καρχαριοπαρέας μας και να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία πάντα με στόχο τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι που αποτελεί το βασικό κίνητρο